Over Rijschool Ree

Rijschool Ree…. daar slaag je mee!!! Maar wie is Ree? Ree ben ik dus…

Remon van Vliet. Getrouwd en vader van 3 pubers, maar dat heeft natuurlijk niets met mijn rijschool te maken. Wat wel met mijn rijschool te maken heeft is mijn ervaring in het verkeer, na ruim 19 jaar vrachtwagenchauffeur geweest te zijn en miljoenen kilometers gereden te hebben door vele landen van Europa vond ik dat het tijd werd om mijn stuur om te gooien en voor een nieuwe uitdaging te gaan.

Aangezien het rijden mij bleef trekken en ik op de weg veel situaties heb gezien waarover ik mijn bedenkingen en mening had. En mijn nieuwe uitdaging werd hierom rijinstructeur. Nadat ik mij omgeschoold had en enige tijd voor een grotere rijschool gewerkt heb waar ik veel ervaring als rijinstructeur heb opgedaan, ben ik mijn eigen rijschool Ree begonnen.

Rijles is meer dan een auto leren besturen. Rijles is inzicht krijgen in het verkeer, duidelijke uitleg en herhalen. Samen op zoek gaan naar een manier van les geven waarbij jij je als leerling prettig, relaxt en veilig voelt. Samen gaan we kijken waar jij als leerling tegen aanloopt. Heb je faalangst of ben je te overmoedig. Samen gaan we er aan werken dat jij je op een veilige, relaxte manier in het verkeer kan begeven. De lessen worden aangepast aan jou persoon. Faalangst, adhd, autisme samen komen we er doorheen en heb jij ook straks dat felbegeerde roze pasje op zak.

Oud-leerlingen hebben vooral mijn rustige manier van lesgeven en mijn geduld als bijzonder prettig ervaren.

Mijn prijzen zijn eerlijk en reëel. De lessen zijn blokken van anderhalf uur. In overleg kunnen we ze langer maken. Je lest altijd alleen. Soms moet je alleen een andere leerling ophalen of thuis brengen als je hier goedkeuring voor geeft. Als je besluit om voor een kortingspakket te gaan, kijken we samen wat het beste bij jou past. Meld je aan voor een voordelige proefles van anderhalf uur voor € 55,00 Neem eens een kijkje op mijn facebook voor de recensies. Rijschool Ree daar slaag je ECHT mee.